Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje zdjecia zostaly wzucone na youtube i na wioche co robic?

Przemus1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli to serio, to ja bym się przeszedł z filmikiem :) Lekka przesada to co koleś wjebał na yt.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Jak to prawda to opublikowałeś to na MPC jednym słowem dojebałeś sobie.

Jak znasz sprawców to nie idz na Psy tylko wal ich na dziurę.

Co jak co ale strzelanie z ucha jest najgorsze. ;)

c624df46e30a9590eac2314f1b21d8f9.gif
Opublikowano

obejrzalam filmik nawet jezeli to prawda ze byles bardzo niemily/niefer wobec graczy to ta osoba co zrobila filmik nie miala prawa wykorzystac Twoich zdjec i osmieszac Cie na kanale Nie sluchaj tych ktorzy pisza ze nie warto strzelac z ucha bo co jak co ale sprawa nie jest napewno dla Ciebie przyjemna Nie wiem moze zglos to administracji yt ze wykorzystano bez Twojej zgody Twoje zdjecia i oczekujesz usuniecia filmiku Co do pojscia na policje.. no jak chcesz sprawa oczywiscie zostanie pewnie wzieta pod uwage ale chyba szkoda nerwow na takie cos bo wiaze sie to pewnie z jakimis wezwaniami itp(nie wiem nie znam sie) pozdrawiam

Opublikowano

Ale on ze mnie szydzil znuw w metku ze cenzura moich oczo i ze na policji mnie wysmiejom co robic? gdybym mial jego adres pszemodelowalbym mu buzke

Weteran
Opublikowano

Nikt nie ma prawa rozpowszechniać twoich danych prywatnych bez twojej zgody..jeżeli nie zgadzałeś się, to możesz to spokojnie zgłosić .

1329036830-U154499.png
Opublikowano

A ja patrząc na Twoją pisownię, mam "wontpliwosci" co do autentyczności całej sprawy.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Zglos na yt naduzycie czy cos i usuna filmik wiem bo kumpel kiedys tez tak mial

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Weteran
Opublikowano

Ty nie jesteś przemus1..ty jesteś ten co go oczernia..stworzyłeś tu profil, żeby pokazać to co robisz..jakiś moderator powinien skasować te linki, bo na tym właśnie mu zależy, żeby miał większą oglądalność tego gówna..[...]

1329036830-U154499.png
Opublikowano

pewien mstliwy gracz wzucil moje foty na wioche i na youtube co robic"? isc z tym na policje? bo bez zgody je tam umiezcil

tu link do wiochy

http://www.wiocha.pl...mochodu_od_ojca

i wcale nie mam 15lat jak pisze tylko 18 w tym roku 19

a tu film na youtube z moimi fotkami

http://www.youtube.c...777AUAAAAAAAAAA

ma ktos moze adres Kiecollka z feniksa krulestwo jinno bo jak nie zalatwie tego na policji to go znajde i ro...

z gory dzieki pozdrawiam Przemek prosze o pomoc co z tym zrobic

kiecol spadaj z tad ;p usun filmik a wioche zostaw. Znam kolesia bo gram na feniksie nawet troszke mu sie nalezalo

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

wiesz co"Przemus" czytajac Twoje dalsze posty jestem pewna ze to nie Ty jestes osoba poszkodowana a ta ktora umiescila ten filmik na yt Tez nie pomyslalam na zdrowy rozum na poczatku ofiara nie podalaby linkow ktore w sposob razacy osmieszaja jego osobe Moze i ten caly prawdziwy przemus jest jakos nie za bardzo lubiana osoba na serwerze ale upublicznianie jego zdjec i danych jest krokiem ponizej pasa Teraz mozesz miec z tego niezly ubaw ale nie zycze Ci tego co zrobiles tej osobie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...